Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Windows 10 capata notificari de Android

/
/
/

Mai tineti minte anuntul lui Windows 10 Anniversary Update? Cel care adauga in esenta suport nativ pentru Linux pentru Windows 10? Eh, se pare ca Microsoft acum vrea sa imbratiseze din plin si Android, pentru ca adauga suport in Windows 10 pentru sistemul de notificari existent pe Android.

Notificarile de pe dispozitivele voastre care ruleaza cel putin varianta 4.3 a sistemului de operare Android vor fi de la acest update afisabile pe Windows 10 si se va putea interactiona cu ele. Spre exemplu, se va putea raspunde la SMS-uri de pe PC sau se vor putea sterge notificarile atat de pe PC cat si de pe telefon prin aceeasi actiune.

Pentru ca sistemul sa functioneze, va trebui sa va conectati peste tot cu acelasi cont de Microsoft, iar Cortana va sincroniza pe Windows 10 toate notificarile voastre de pe telefon. Alternativ, puteti lega acel telefon de orice alt dispozitiv care ruleaza Windows 10, ca o tableta Surface.

Asa ca in sfarsit exista optiunea de-a primi un pop-up atunci cand primiti un e-mail pe Gmail, fara nevoia de-a tine un browser dechis. Utilizatorii de Google Talk au dus lipsa aceste optiuni pe parcursul anului care a trecut de la inchiderea sa.

[Ars Technica]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar