TECHPCȘtiri IT

Windows 10 atinge un miliard de instalări

Și a durat „doar” 5 ani

Când Microsoft a lansat Windows  10, compania și-a stabilit un obiectiv destul de îndrăzneț. Cel ca în doi ani de zile să existe un miliard de dispozitive ce se folosesc de acest sistem de operare. Eh, au trecut doi ani. Au trecut trei. Apoi patru. Mai avem trei luni și trec cinci ani, dar Microsoft a reușit.

Compania anunță că în sfârșit Windows 10 a reușit să ajungă la reușita de a fi instalat pe un miliard de dispozitive la nivel mondial. Milioane de PC-uri desktop, milioane de laptop-uri, milioane de telef… probabil doar astea două, se folosesc acum de acest sistem de operare.

Sigur, pentru ca această reușită să fie posibilă, mai întâi a trebuit să fie pus suportul lui Windows 7 pe un teanc de lemne și incinerat într-un ritual funerar metaforic. Faptul că multe companii au fost confruntate în luna ianuarie cu angajați nedumeriți de ce nu le mai merge Windows (ați fi șocați cât nu observă butonul de „Don’t remind me”)cu siguranță a fost un factor important la atingerea acestui prag foarte important.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button