RSS PaginaDeMediaTECHTech&IT

Windows 10 are un nou bug care „mananca” procesoarele

Microsoft a confirmat un al doilea bug care solicita procesorul ca parte a ultimului update de Windows 10, de aceasta data afectand Input Method Editor (IME) cand este folosit cu limbi precum Simplified si Traditional Chinese.

Microsoft nu are o luna prea buna cand vine vorba de update-uri. In timp ce patch-urile nu au creat la fel de multe probleme precum bug-ul care cauza pierderi de date in update-ul din Octombrie 2018 pentru Windows 10, momentan cauzeaza anumite probleme care ar fi trebuit sesizate de oamenii care testeaza variantele Beta de Windows. Sau poate au facut-o, dar nu au fost luati in seama, intrucat si bug-ul prin care Cortana consuma multe resurse pe procesor a fost raportat dar Microsoft n-a miscat nimic in aceasta directie. Rezolvarea acestora a venit mai tarziu, iar odata cu ea au reusit sa strice meniul de Start si bara de Search si pentru unii utilizatori au cauzat probleme legate de conectivitatea retelei si calitatea audio a microfonului.

Pentru utilizatorii care nu folosesc insa engleza ca limba a sistemului de operare, exista probleme si mai mari. Compania a confirmat ca exista un bug in Input Method Editor (IME) cauzat de folosirea chinezei, traditionala sau simplificata, alaturi de alte limbi non-anglosaxone care cauzeaza utilizarea excesiva a procesorului.

Microsoft sustine in continuare ca o rezolvare pentru aceste probleme este inca in dezvoltare si va veni in curand. Cat de curand, nu stie nimeni, dar nu putem decat sa speram ca va fi rapid.

Bit-Tech

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button