MORE

Windows 10 Anniversary Update va sosi pe 2 august, dar este incomplet

Microsoft se pregateste sa lanseze primul update major al lui Windows 10, sub forma lui Anniversary Update, un soi de Service Pack, doar ca nu se numeste astfel.

Compania a publicat un comunicat de presa pe pagina sa oficiala care spunea foarte clar ca acest Anniversary Update va fi lansat in ziua de 2 august. La cateva minute dupa publicare, acest comunicat a fost eliminat de pe pagina oficiala, iar apoi a fost pus la loc.

Windows 10 va primi cu aceasta ocazie numeroase functii, dar una dintre ele nu mai face parte din lista. Pana acum, cei care testau sistemul de operare aveau posibilitatea de-a folosi aplicatia de mesagerie integrata pentru a raspunde la SMS-uri primite pe telefonul lor. Aceasta functie nu mai este disponibila. Cei care doresc comunicare intre platforme vor trebui sa utilizeze Cortana, iar pe viitor se va lucra la integrarea acestei functii in Skype pentru fiecare platforma.

Daca vreti informatii complete despre ce are de oferit Windows 10 Anniversary Update, puteti arunca o privire peste lista.

[Bit-Tech]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button