MORE

Windows 10 Anniversary Update va schilodi varianta Pro

Microsoft are prostul obicei de a lua decizii nu tocmai benefice pentru publicul larg. Cu Windows 10 Home, compania a împiedicat utilizatorii să aleagă ce update-uri pot instala, iar acum Anniversary Update va pune bețe în roatele celor care au crezut măcar că vor scăpa de bătăi de cap cu Windows 10 Pro.

Actualizarea iminentă și aniversară a lui Windows 10 va limita iarăși opțiunile pe care le aveți când vine vorba de a decide ce puteți face cu sistemul vostru de operare. Componenta de Group Policy a variantei Pro, cea care vă permite în mod normal să dezactivați câteva lucruri mai iritante, nu vă va mai permite să dezactivați acele lucruri mai iritante. Doar variantele Enterprise și Education vor mai avea această posibilitate

Microsoft Consumer Experiences va deveni de acum înainte activ ca default pe Windows 10 Pro. Asta înseamnă că anumite aplicații populare de pe Windows Store, fie făcute de către Microsoft sau de alte companii, ar putea să apară în meniul vostru de Start, cum ar fi Candy Crush Saga. Nici nu prea poți scăpa de ele, din moment ce nu vei mai avea opțiunea de-a dezactiva ca default toate aplicațiile de Windows Store. Windows Tips nu vor putea fi dezactivate, ceva ce ca m bizar, nu de alta, dar dacă ai luat varianta Pro a sistemului de operare, se presupune că ai ști ce faci.

Apoi vine partea mai lipsită de sens. Lock Screen nu mai poate fi dezactivat.

De ce face Microsoft asta? Dacă aș ști, v-aș spune.

[The Register]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button