Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Windows 10 Anniversary Update poate crăpa la instalare

/
/
/

Microsoft anunță că a primit o serie de rapoarte conform cărora update-ul aniversar al lui Windows 10 are tendința ca în anumite condiții să refuze să se instaleze așa cum trebuie, ducând la blocarea sistemului.

Compania investighează exact ce se întâmplă și de ce, dar a identificat că majoritatea incidentelor s-au produs atunci când utilizatorii au instalat sistemul de operare pe un SSD, dar folosesc un alt disc pentru a stoca aplicații și date… știți voi, așa cum ar face orice persoană normală care s-a trezit cu trei foldere de documente în loc de unul singur, după update.

O soluție pentru această problemă va fi dezvoltată, dar până atunci, cei care dau de dificultăți vor trebui să dezinstaleze Anniversary Edition, fie prin consola de recuperare, fie din Safe Mode.

Update-ul aniversar ar trebui să fie din ce în ce mai comun, pe măsură ce este propagat prin sistemul de actualizare, așa că această problemă ar putea să apară mai des.

[Bit Tech]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

27 Comments

    • Nu esti singurul, mie mi s-au corupt toate fisierele din laptop dupa update… nu mai bag windows 10 nici daca ma plateste Microsoft. Am revenit la Windows 7 Ultimate + OS X in VM.

    • Eu nu mă plâng de Windows 10, e foarte bun față de 7 (cel puțin personal) dar văd că încep cu noul update să reîncarneze Windows 8-ul mai ales că nici nu e mare diferență față de 1511.

  1. L-am instalat pe 13 PCuri, fara probleme. Cei cu Laptopuri trebuie sa fie mai atenti, avand in vedere ca sunt mult mai customizate de catre producator decat un PC, si atunci ceva poate crapa (asa cum pe laptop nu este recomandat sa instalezi driverele de placa video de pe siteul nVidia/AMD ci de la producator)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar