GAMING

Wildstar va fi gratuit luna aceasta

Wildstar, primul și singurul MMO produs de Carbine Studios, va deveni gratuit la sfârșitul acestei luni. Jocul a izbutit astfel să își păstreze taxa lunară pentru mai bine de un an de zile, o reușită destul de rară în era contemporană, în care până și jocurile care nu au o taxă lunară devin gratuite.

MMO-ul va deveni gratuit în ziua de 29 septembrie, momentan Wildstar fiind într-o fază beta menită să testeze schimbările ce vor fi implementate în ziua re-lansării. La acest test participă cei care au fost până acum abonați.

Varianta gratuită a lui Wildstar aduce o instanță nouă, un loyalty program pentru jucătorii mai vechi și jocuri de noroc ce ar trebui să mențină profitul chiar dacă nu mai există o taxă lunară. O serie de îmbunătățiri mai mici sunt implementate pentru a face experiența de joc mai bună.

NCsoft pare să fie în această perioadă într-o tendință de a muta MMO-urile sale către un model de afacere ce nu implică achiziții sau taxe lunare. Compania a făcut asta chiar și pentru Guild Wars 2, un joc fără îndoială de succes, vânzând 5 milioane de exemplare. Wildstar nu avea la fel de mult succes, picând parcă de pe fața Pamantului după lansarea sa.

[Techraptor]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close