PC&Consoles

Wild West Online sare peste Kickstarter

Acum o săptămână și-a făcut apariția pe internet o poză dintr-un joc western. Instantaneu, lumea a spus că este din Red Dead Redemption 2, din moment ce recunoșteau și personajele, și locația. Dar nu era din RDR2, ci din ceva numit Wild West Online.

Un joc realizat de oameni care s-au tot săturat să aștepte Red Dead Redemption pentru PC și au decis să facă pe cont propriu un western, dar unul care să funcționeze într-un mediu persistent on-line. Dezvoltatorul jocului, 612 Games, a declarat atunci că o dezvăluire pe larg a jocului este iminentă, din moment ce trebuia să își facă apariția pe Kickstarter în curând. Dar asta nu se va mai întâmpla.

Nu pentru că Wild West Online ar fi fost anulat, ci pentru că a găsit finanțatori capabili să ofere studioului toți banii de care are nevoie atât pentru a dezvolta varianta minimă a jocului, cât și elemente care ar fi fost implementate doar dacă se atingeau praguri de finanțare adiționale.

Dezvoltatorul nu a spus cine a finanțat jocul, dar important este că va putea fi terminat fără finanțare publică și nu va trece prin Early Acces. În schimb, va fi lansat anul acesta în varianta sa integrală. Un test beta privat este programat pentru vara acestui an.

Cu puțin noroc, cine a finanțat jocul nu l-a confundat cu Red Dead Redemption 2. Nu de alta, dar mulți oameni au investit bani în Nintendo după ce a fost lansat Pokemon Go, fără să știe cine l-a făcut.

[Gamespot]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button