PC

Wikileaks promite dezvăluiri despre Google

Google se laudă în acest moment că nu face parte din scandalul de spionaj în care este implicat Yahoo, dar ceva se pare că tot va ieși la iveală în curând.

Julian Assange, omul a cărui nume a devenit sinonim cu Wikileaks, a declarat că în viitorul apropiat vor fi lansate o serie de noi dezvăluiri care vizează Google. Aceste materiale care vor fi publicate în curând se pare că vor viza legătura fostului CEO al Google, Eric Schmidt, cu Departamentul de Stat al SUA. Wikileaks este în acest moment în mijlocul unei campanii de publicare periodică a unor articole menite să atragă atenția asupra alegerilor prezidențiale din SUA, care vor avea loc pe 7 noiembrie.

Google nu a fost țintit până acum direct de vreun material publicat de Wikileaks, compania fiind pentru o parte din existența sa destul de non-malefică. La urma urmei, avea și motoul  „Don’t be evil”.

Desigur, nu îl mai are acum, iar implicările sale în diverse incidente dubioase din ultimii ani tot ridicând suspiciuni că Google în momentul actual poate chiar ar fi „evil”.

[The Next Web]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button