MORE

WikiLeaks a postat toate e-mailurile rezultate din hackjob-ul Sony

Dupa scandalul Sony si toate informatiile postate online anul trecut, Sony cel mai probabil sufla acum si in iaurt, avand acum cate un ofiter de securitate online langa fiecare calculator 🙂 Dar, din pacate pentru ei, raul a fost deja facut de grupul numit Guardians of Peace, care au facut ravagii prin serverele Sony, postand online e-mail-uri si alte informatii sensibile, care, acum au ajuns pe WikiLeaks si pot fi vizualizate permanent, pe larg, in intreaga lume.

Miile de mailuri ce au ajuns online, au acum o noua casa pe WikiLeaks. Doar mailurile, pentru ca alte informatii, precum copiile filmelor „leak-uite” nu se pot gasi acolo. Ce poti gasi acolo sunt discutii interminabile despre actori, remarci personale si alte informatii pe care Sony, in mod cert nu le-a vrut pe internet si nu le-a dorit in atentia publicului. Dar acum, intreaga arhiva este disponibila pe Wikileaks, putand sa fie examinata de catre public, folosind tag-uri, nume sau chiar mail-uri in sine.

Dupa postarea pe site, Sony si-a aratat dezacordul potrivit celor de la Variety, Sony incercand sa afle daca poate sau nu sa dea in judecata site-ul. Nu este nici primul si nici ultimul colos care ataca in instanta site-ul, si baze legale, teoretic exista. Tot din pacate pentru ei, site-ul a fost atacat si de entitati mai mari, precum Guvernul American si inca este in picioare. Chiar daca Sony nu sunt de acord cu postarea informatiilor si considera ca WikiLeaks nu fac un serviciu public si ca violeaza intimitatea persoanelor implicate, datele sunt deja pe internet. O data ajunse acolo, nu mai dispar. Niciodata.

Articole asemanatoare

Back to top button