MORE

Wii U are un emulator, Cemu

Mesteri priceputi in arta dezvoltarii de software care sa indeplineasca aceleasi functii ca o consola intreaga au faurit recent un nou emulator, unul pentru consola Wii U.

Acest emulator, numit Cemu, este capabil sa ruleze jocurile de pe consola Nintendo pe care le detineti in mod legal, pentru ca fara indoiala le-ati cumparat, dar pe care vreti sa le jucati pe un PC.

Cemu a fost deocamdata testat doar cu hardware Nvidia, asa ca ar putea sa aiba probleme de compatibilitate cu placile video Radeon. De asemenea, nu are sunet, functioneaza doar pe sisteme de operare de 64 biti, iar controlul nu poate configurat. La urma urmei, are sub 2 MB.

Nu este inca 100% complet, in sensul ca practic nu sunt jucabile inca prea multe titluri, sau vreunul in general. Momentan se poate intra in meniuri. Dar ideea de baza este ca dezvoltarea acestui emulator va continua, pana cand veti putea juca toate acele titluri de Wii U (pe care le-ati cumparat pentru consola) pe un PC, fara prea multe probleme, si poate in detalii mai bogate decat pe consola.

Nu de alta, dar de obicei emulatoarele ofera o sumedenie de optiuni pentru infrumusetarea grafica.

Daca sunteti curiosi despre dezvoltarea acestui program, si ati cumparat jocuri de Wii U pe care le puteti folosi pentru a-l testa, aruncati o privire pe link-ul de mai jos.

[GBATemp]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button