MORE

WiFried: in iOS 8.2 persista un MARE bug!

Actualizarea la iOS 8.2 este disponibila, dar unii dintre cei care au facut aceasta actualizare au parte de o surpriza neplacuta. Aceasta actualizare ar trebui sa aduca optimizari si sa repare bug-uri, adica sa repare ce era „stricat” prin iOS 8.1. Dar se pare ca Apple s-au grabit sa lanseze aceasta actualizare, si asa a aparut Wi-Fried.

Acest bug, dupa cum sugereaza si numele degradeaza sau chiar strica modulul wireless din telefon. WiFried are si un site dedicat, iar daca veti cauta pe Google despre aceasta problema veti gasi peste 70.000 de rezultate, si printre aceste rezultate se regaseste si pagina oficiala de suport de la Apple. In momentul de fata topicul de pe pagina oficiala Apple are peste 640.000 de vizualizari, 2000 de raspunsuri si 133 de pagini, dar Apple a sters o multime de comentarii din acest topic. Aceasta problema a aparut initial in data de 20 Septembrie, imediat dupa lansarea lui iOS 8, si de atunci si pana acum Apple a lansat 7 actualizari, fara ca aceasta problema sa fie rezolvata in totalitate. In plus iOS incepe sa se incarce cu tot felul de „chestii” inutile (bloatware), iar cei care au terminale de 8GB sau 16GB sunt nemultumiti pentru ca raman destul de repede fara spatiu.

Personal, dupa ce am facut „early upgrade-ul” la iPhone 6, am prea putine lucruri de reprosat. Pana acum telefonul nu s-a lovit de nici o problema majora, de felul celei descrise mai devreme. Chestia cu spatiul insa (terminalul meu fiind de 16GB) este o problema, mai ales in contextul mentionat mai inainte. Tot personal, nu ma intereseaza nici un fel de functii health ale telefonului, si nici „marele” update pentru Apple Watch, asa ca am sa consider toate aceste agaugiri pur si simplu… inutile!

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. De ce nu-mi merge amprenta la iphone 5s dupa ce i-am facut updatela ios 8.2 ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button