TECH

WideRun – realitate virtuala pentru biciclisti

Inca in stadiul de proiect, WideRun poate fi visul implinit al multor biciclisti care se antreneaza la sala sau acasa. Daca te-ai saturat sa studiezi peretii in cel mai mic amanunt, atunci WideRun + Oculus Rift = LOVE.

widerun2

Obiectivul WideRun este clar: antrenamentul pe bicicleta inseamna si plimbarea prin diverse colturi de lume. In timp ce transpirati in propria sufragerie, ochii vostri vor descoperi străzile aglomerate din New York sau Tokyo, Alpii sau Marele Zid Chinezesc.

Sistemul va calcula viteza de proiecție în funcție de viteza cu care dam din pedale. De asemenea, va schimba greutatea in functie de zona in care pedalam.

WIDERUN – Virtual Reality Fitness from Prest5 on Vimeo.

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Back to top button