CommunityRSS PaginaDeMedia

Versiunea web pentru WhatsApp te va lăsa să-ți creezi propriile stickere

Pentru smartphone-uri, stickerele pe WhatsApp sunt mană cerească. Totuși, este nevoie să folosești cel mai probabil o aplicație third-party pentru a putea da viață acelei fețe de coșmar pe care să o trimiți prietenilor tăi. Dar oare putem face asta și pe versiunea web?

Well, acum da, și nu mai ai nevoie de vreun soft third-party ca să faci asta, și nici nu mai trebuie să te limitezi la stickerele deja existente sau salvate din telefon. WhatsApp a început să introducă un editor pentru stickere pe versiunea de web a clientului, iar în curând (cam într-o săptămână), acesta va ajunge și pe aplicația desktop. Din câte văd, mai durează până va ajunge și la noi, dar hei, răbdarea este o virtute, nu?

WhatsApp devine mediu artistic

Poți selecta atașarea unui sticker, iar de acolo imaginea originală va putea fi editată, decupată, îmbogățită cu emoticoane, texte, alte stickere deja existente și toate cele. Poate că nu este soluția salvatoare dacă stai la taclale mai mult pe telefon, dar pentru cei care sunt multitasking pe tab-urile browser-ului web eu aș zice că este o metodă amuzantă de a-ți exprima crezul artistic și de a-ți oripila interlocutorul.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button