MORE

WhatsApp Voice Calling ajunge pe iOS

Serviciul de voce implementat in WhatsApp de ceva vreme incoace in codul sursa al aplicatiei, si care a fost lansat initial pe Android, acum a ajuns si pe iOS. Similar practicii de pe platforma Android, nici pe iOS nu s-a lansat pentru toti utilizatorii serviciului, ci va sosi treptat in cateva saptamani, dupa cum este descris si in changelog: „is rolling out slowly over the next several weeks”. Aceasta nu a fost singura functie noua din acest update: echipa de dezvoltare de la Facebook s-a gandit sa aduca utilizatorii de WhatsApp de pe iOS in 2015, implementand integrare cu extensia de share din iOS 8; lucru ce pe scurt inseamna ca in sfarsit putem da share la o poza, de exemplu, din Camera Roll DIRECT INTR-UN CHAT DIN WHATSAPP!!! (a se observa frustrarea datorata lipsei acestei functii). A, si sa nu uitam ca de acum putem trimite mai mult de o poza odata!

Va ramane de vazut ce impact va avea acest feature asupra operatorilor, avand in vedere numarul imens de utilizatori ai serviciului – pe undeva pe la 800 de milioane. Intreg changelog-ul poate fi gasit mai jos.

• WhatsApp Calling: Call your friends and family using WhatsApp for free, even if they’re in another country. WhatsApp calls use your phone’s Internet connection rather than your cellular plan’s voice minutes. Data charges may apply. Note: WhatsApp Calling is rolling out slowly over the next several weeks.

• iOS 8 share extension: Share photos, videos, and links right to WhatsApp from other apps.

• Quick camera button in chats: Now you can capture photos and videos, or quickly choose a recent camera roll photo or video.

• Edit your contacts right from WhatsApp.

• Send multiple videos at once and crop and rotate videos before sending them.

Articole asemanatoare

Back to top button