TECHTech&ITTelefoane

WhatsApp va primi stickere și funcția de apeluri video de grup

Facebook a anunțat la F8, conferința lor destinată dezvoltatorilor, că WhatsApp va primi două caracteristici noi, apeluri de grup și stickere.

Ambele caracteristici au denumirile suficient de explicative. Apelurile video de grup duc funcția de apelare video existentă la nivelul următor, permițând până la patru persoane să discute în aceeași video conferință. Este similară cu caracteristica pe care și Instagram este planificat să o obțină în curând.

În ceea ce privește stickerele, aceasta este o funcție așteptată de multă vreme, și pe care aproape fiecare altă platformă de mesagerie o are de ani de zile. Utilizatorii vor avea acces la seturile de stickere incluse cu aplicația, precum și la cele publicate de terți. Acest lucru ar trebui să ajute aplicația să devină puțin mai relevantă în 2018.

Facebook nu a dezvăluit cam nimic altceva, iar noile caracteristici vor veni peste ceva vreme în următoarele câteva luni.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button