Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

WhatsApp va primi stickere și funcția de apeluri video de grup

/
/
/

Facebook a anunțat la F8, conferința lor destinată dezvoltatorilor, că WhatsApp va primi două caracteristici noi, apeluri de grup și stickere.

Ambele caracteristici au denumirile suficient de explicative. Apelurile video de grup duc funcția de apelare video existentă la nivelul următor, permițând până la patru persoane să discute în aceeași video conferință. Este similară cu caracteristica pe care și Instagram este planificat să o obțină în curând.

În ceea ce privește stickerele, aceasta este o funcție așteptată de multă vreme, și pe care aproape fiecare altă platformă de mesagerie o are de ani de zile. Utilizatorii vor avea acces la seturile de stickere incluse cu aplicația, precum și la cele publicate de terți. Acest lucru ar trebui să ajute aplicația să devină puțin mai relevantă în 2018.

Facebook nu a dezvăluit cam nimic altceva, iar noile caracteristici vor veni peste ceva vreme în următoarele câteva luni.

Sursa

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar