Tech&ITRSS PaginaDeMedia

WhatsApp va primi funcția de video call și pe desktop

Pentru unii mumă, pentru alții ciumă, WhatsApp pășește pe teren minat de ceva vreme. Tot mai mulți spală putina și aleg să se tăifăsuiască prin intermediul altor aplicații de tip Telegram, Signal, chiar și Wickr, pentru voi, ăștia mai…Vicleni.

Totuși, WhatsApp are și meritele sale. Aplicația se bazează pe simplitate și pe faptul că o poți utiliza și în browserul desktop, fără să mai scoți telefonul din 5 în 5 minute în timp ce lucrezi. De când cu pandemia, proletarii s-au mutat în mediul virtual, deci asta înseamnă apeluri video și conferințe online.

WhatsApp a introdus tot mai multe funcții potrivite pentru munca de acasă, de la mesaje self-destructive prin care poți să-ți bârfești șeful și până la suport pentru până la opt persoane pe apeluri video. Cum nu toată lumea preferă să frece menta pe Discord, dar nici nu are chef să-și gestioneze serverele de Zoom, WhatsApp Web poate fi o soluție bunicică, mai ales pentru că varianta asta va primi în sfârșit opțiunea de a face apeluri video.

Update-ul va fi introdus oficial în decursul acestui an, în vreme ce opțiunea în sine se află momentan în beta, unii utilizatori primind deja acces la video call. Inițierea și preluarea apelurilor se aseamană cu varianta mobilă, iar utilizatorii vor avea posibilitatea de a dezactiva complet funcția.

 

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button