TelefoaneRSS PaginaDeMedia

WhatsApp te va lăsa să-ți transferi mesajele de pe Android pe iPhone

Acum circa un an făceam trecerea pe iPhone după un deceniu în care am folosit Android. În mare, trecerea a fost destul de ușoară și nu am avut mari probleme în a-mi folosi aplicațiile preferate la fel ca înainte, dar am dat și peste o piedică destul de enervantă: WhatsApp nu m-a lăsat să-mi transfer mesajele și fișierele din conversații pe noul telefon, iar acestea s-au pierdut odată ce-am făcut trecerea.

O nouă versiune beta a WhatsApp pentru iOS ascunde o funcție care le permite utilizatorilor să își transfere mesajele atunci când fac trecerea de la un telefon cu Android la un iPhone. Procesul va fi totuși puțin mai complicat decât pe sistemul de la Google, întrucât aplicația va avea nevoie de permisiunea ta pentru a rula și va funcționa împreună cu Move to iOS, ca parte a procesului de transfer.

WhatsApp transfer mesaje Android la iOS

Mai mult de atât, WhatsApp lucrează și la o funcție de autentificare two-factor pentru aplicațiile desktop și web. În acest fel vei putea adăuga un cod PIN pentru a-ți accesa contul. Odată cu această schimbare, va deveni mai simplu să folosești aplicația de mesagerie pe un calculator, dar vei avea și un strat în plus de protecție în cazul atacurilor de tip SIM swap. Nu se știe când va fi lansată noua versiune a aplicației pentru iOS, dar șeful WhatsApp a spus că se va întâmpla „în curând„.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button