Știri ITTECHTelefoane

WhatsApp suportă acum video conferință cu până la 4 persoane

În luna mai, Facebook a susținut conferința de dezvoltatori F8, unde a anunțat noi caracteristici pentru familia de aplicații Facebook. Mai exact, la acest eveniment, s-a anunțat că WhatsApp va primi în mod oficial suport pentru convorbirile în grup.

Recent, WhatsApp a anunțat în mod oficial că suportul pentru convorbirile în grup atât voce cât și video este în sfârșit lansat. Aplicația de mesagerie anunță de asemenea că utilizatorii WhatsApp petrec peste 2 miliarde de minute zilnic cu apelurile pe WhatsApp.

Pentru a iniția un apel de grup, începeți un apel video sau un apel vocal cu o singură persoană. Apoi, veți vedea un buton în colțul din dreapta sus al ecranului, care vă va permite să adăugați un participant. Puteți adăuga până la trei participanți pentru un total de patru persoane într-un apel video sau un apel vocal.

Unele persoane au anunțat că această opțiune este deja activă, altele nu au primit încă update-ul, deci probabil acesta va fi oferit gradual. În orice caz, ar trebui să puteți începe un apel de grup după ce ați luat cea mai recentă versiune a aplicației de pe Apple App Store sau Google Play Store.

Puteți efectua un apel de grup cu până la patru persoane în total – oricând și oriunde. Doar începeți un apel vocal sau video unu-la-unu și atingeți noul buton „adăugați participant” în colțul din dreapta sus pentru a adăuga mai multe persoane de contact la apel.

Apelurile de grup sunt întotdeauna criptate end-to-end și am proiectat apelurile să funcționeze în mod fiabil în întreaga lume în condiții de rețele diferite. În prezent, funcția este lansată pe versiunile iPhone și Android ale aplicației noastre.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button