Tech&IT

WhatsApp introduce reacții cu emoji-uri la mesaje și suport pentru fișiere mai mari

Deși nu este prima dată când auzim despre reacții la mesaje pe WhatsApp, nu știam când va fi adăugată această funcție. Se pare că astăzi este ziua cea mare, iar ultima actualizare a aplicației de chat a introdus noua funcționalitate, alături de suport pentru partajare de fișiere de până la 2GB și dublarea capacității maxime de utilizatori care pot fi adăugați într-un grup.

Noile schimbări nu sunt neapărat revoluționare, însă îmbogățesc experiența de utilizare a aplicației. Știu, sunteți mulți care v-ați mutat pe Telegram sau mai știu eu ce aplicații din astea, dar dacă sunteți ca mine și nu vă pasă cine ce vede din conversațiile voastre, noile funcții ale lui WhatsApp vor fi chiar bine-venite. Iar dacă ai mai mult de 256 de prieteni și trebuia să te împărți în grupuri separate, acum poți să-i aduci pe toți la un loc întrucât limita maximă a urcat la 512 persoane / grup.

WhatsApp Acum nu mai rămâne decât să așteptăm puțin, până când noile funcții vor ajunge la toată lumea. Unii deja le-au primit, în timp ce ultimii utilizatori se vor putea bucura de ele în circa o săptămâna. Cel puțin asta susțin cei de la The Verge, care au avut ocazia să vorbească despre noile schimbări cu un purtător de cuvânt al companiei. Pentru mai multe informații despre noutățile WhatsApp, puteți citi articolul de pe blog-ul oficial.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button