Telefoane

WhatsApp pentru Android Wear te face sa vorbesti singur!

Incepand de astazi, utilizatorii de ceasuri „destepte” vor fi capabili sa citeasca si sa raspunda la mesaje direct de la…incheietura mainii! (Pe principiul „I-am dat-o din incheietura”). Cu alte cuvinte, WhatsApp pentru Android Wear te face sa vorbesti singur!

Cu peste 500 de milioane de useri activi, WhatsApp are probabil ceva musterii care doresc aplicatia si pe Android Wear, sistemul de operare de la Google special conceput pentru ceasuri inteligente.

Noile careacteristici au fost lansate  fara prea mare tam-tam, lista de pe Google Play nu a fost actualizata inca, iar link-ul direct catre site-ul WatsApp-ului nu face nici o mentiune cu privire la specificatiile SmartWatch-ului, dar utilizatorii care au  actualizat manual sistemul, vor gasi o noua aplicatie intalatata pe ceasurile lor. Este mai mult decat un simplu sistem de notificarii: utilizatorii au acum posibilitatea sa citeasca mesajele din conversatiile anterioare si chiar sa raspunda la ele cu ajutorul vocii. Update-ul va ajunge si la serverele Google cat de curand, dar daca nu mai aveti rabdare, link-ul de download direct este aici.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button