Tech&ITRSS PaginaDeMedia

Aplicația WhatsApp pentru PC primește suport pentru apeluri voce și video

WhatsApp este disponibil pe PC de ceva timp, doar că până acum utilizatorii nu au putut efectua apeluri voce și video prin intermediul aplicației. Singura modalitate era de a folosi telefonul, însă asta tocmai s-a schimbat. Aplicația de PC (Windows și Mac) a primit suport pentru apeluri one-on-one, urmând ca funcția de apeluri în grup să fie introdusă în viitor.

Această schimbare a venit după ce compania a observat că utilizatorii de WhatsApp au început să folosească funcția de apel pentru conversații lungi. Cauza este destul de evidentă, iar schimbările impuse de pandemia de COVID-19 au dus la o activitate mult mai mare în mediul online. Pentru a păstra legătura cu familia, prietenii sau colegii, mulți oameni folosesc WhatsApp și alte aplicații asemănătoare.

Apelurile video prin WhatsApp pe PC au anumite avantaje

Introducerea suportului pentru apeluri video și voce pe WhatsApp pentru PC deschide și noi posibilități. Utilizatorii vor putea folosi camere mai bune conectate la PC și vor avea mâinile libere pentru a se putea mișca în voie în timpul apelurilor. Vrei să le arăți părinților pe ce tâmpenii ai mai dat banii recent? De acum va fi mult mai simplu!

Apelurile WhatsApp pe PC funcționează atât în mod portrait cât și landscape, deși majoritatea utilizatorilor vor folosi orientarea wide pe care o oferă majoritatea computerelor. În momentul de față merg doar apelurile one-on-one, deci pentru apelurile de grup va trebui să ne folosim în continuare de Zoom și alternativele acestuia.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button