Știri ITRSS PaginaDeMedia

Aplicația WhatsApp pentru PC primește suport pentru apeluri voce și video

WhatsApp este disponibil pe PC de ceva timp, doar că până acum utilizatorii nu au putut efectua apeluri voce și video prin intermediul aplicației. Singura modalitate era de a folosi telefonul, însă asta tocmai s-a schimbat. Aplicația de PC (Windows și Mac) a primit suport pentru apeluri one-on-one, urmând ca funcția de apeluri în grup să fie introdusă în viitor.

Această schimbare a venit după ce compania a observat că utilizatorii de WhatsApp au început să folosească funcția de apel pentru conversații lungi. Cauza este destul de evidentă, iar schimbările impuse de pandemia de COVID-19 au dus la o activitate mult mai mare în mediul online. Pentru a păstra legătura cu familia, prietenii sau colegii, mulți oameni folosesc WhatsApp și alte aplicații asemănătoare.

Apelurile video prin WhatsApp pe PC au anumite avantaje

Introducerea suportului pentru apeluri video și voce pe WhatsApp pentru PC deschide și noi posibilități. Utilizatorii vor putea folosi camere mai bune conectate la PC și vor avea mâinile libere pentru a se putea mișca în voie în timpul apelurilor. Vrei să le arăți părinților pe ce tâmpenii ai mai dat banii recent? De acum va fi mult mai simplu!

Apelurile WhatsApp pe PC funcționează atât în mod portrait cât și landscape, deși majoritatea utilizatorilor vor folosi orientarea wide pe care o oferă majoritatea computerelor. În momentul de față merg doar apelurile one-on-one, deci pentru apelurile de grup va trebui să ne folosim în continuare de Zoom și alternativele acestuia.

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button