TECH

WhatsApp lansează aplicația WhatsApp Business

WhatsApp a lansat o nouă aplicație WhatsApp Business pentru proprietarii de afaceri mici pentru a comunica cu clienții lor. O mulțime de companii utilizează deja WhatsApp și, prin aceasta, pot fi mai eficiente și pot oferi informații mai bune.

Companiile pot descărca noua aplicație și își pot configura contul. În comparație cu aplicația standard, aplicația Business va permite informații suplimentare pe pagina de profil, cum ar fi descrierea companiei, adresa de e-mail sau adresa magazinului și site-ul web, ceea ce va ajuta clienții să ia contactul cu ele. Aplicația Business va avea, de asemenea, instrumente de mesagerie care îi vor permite utilizatorilor să trimită răspunsuri imediate pentru a oferi răspunsuri rapide la întrebările frecvente, mesaje de întâmpinare pentru a se prezenta clienților și pentru a elimina mesajele atunci când nu sunteți disponibili. Utilizatorii vor putea vedea, de asemenea, statistici simple de citire a mesajelor. Contul va fi marcat ca un cont de companie, astfel încât clienții să îi poată identifica și WhatsApp va verifica, de asemenea, unele conturi în timp, astfel încât clienții să știe că au contactat numărul oficial.

WhatsApp Business s-a lansat în Indonezia, Italia, Mexic, Marea Britanie și Statele Unite, urmând să devină disponibilă mai târziu și în alte regiuni. Aplicația este disponibilă numai pe Android, ceea ce este de înțeles, dar ceea ce este totuși interesant este că aplicația nu este disponibilă pe cele două mari piețe ale companiei, India și Brazilia. Însăși compania a recunoscut că peste 80% din întreprinderile mici din aceste piețe folosesc WhatsApp și nu prea ar avea sens să nu lanseze aplicația acolo mai întâi.

Puteți descărca aplicația din link-ul de mai jos.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button