Tech&ITSecuritateTECHTelefoane

WhatsApp îți va permite să te conectezi „pe invizibil”

Nu știu pe cineva care să nu folosească WhatsApp, însă o chestie pe care nu am putut-o înțelege niciodată este modul în care aplicația îți spune cu plăcere când a fost cineva online ultima dată. Însă nu va mai face asta pentru mult timp, întrucât se pare că echipa de dezvoltare din spatele aplicației de mesagerie va introduce un mod prin care îți poți ascunde statutul online. Asta înseamnă că va funcționa precum vechea opțiune de „Invisible Mode” de pe Yahoo! Messenger.

Conform informațiilor oferite de WABetaInfo, aplicația va primi o funcție care îți permite să ascunzi când ai fost online ultima dată și statutul actual. Publicația a oferit chiar și un screenshot care a fost realizat pe un iPhone, însă mă îndoiesc că această funcție nouă a WhatsApp va fi limitată doar la telefoanele Apple, urmând ca aceasta să fie disponibilă și pe Android, dar și pe web.

WhatsApp Last Seen & Online

Odată ce va fi introdusă, funcția îți va oferi posibilitatea de a alege cine vrei să-ți vadă data ultimei conectări la WhatsApp. Poți alege să te vadă toată lumea, lista ta de contacte, anumite persoane sau nimeni. Același lucru este disponibil și pentru statutul online, astfel fie știe toată lumea că ești conectat, fie se aplică aceeași setare ca și în cazul Last Seen.

Ca în cazul fiecărei informații venite „devreme” și aceasta se va materializa, numai că nu putem fi siguri când. Dacă este să ne luăm după lansările precedente de update-uri, probabil vom primi actualizarea care include funcția asta în următoarea lună. Și chiar dacă este puțin cam târziu, îmi pare bine să văd că WhatsApp investește ceva timp și resurse in funcții de securitate online.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button