Telefoane

WhatsApp introduce apeluri video intr-un final

WhatsApp este una dintre cele mai populare aplicatii de mesagerie instanta de pe glob, iar faptul ca Facebook detine fraiele companiei, ajuta foarte multe dezvoltatorii, acestia introducand, intr-un final, apeluri video, functia putand sa fie accesata de cei peste 1 miliard de utilizatori WhatsApp.

Vestea buna vine in urma unor rapoarte de utilizatori ai aplicatiei in varianta beta, care au raportat functia de video call in WhatsApp, dezvoltatorul intr-un finala activand si pentru restul utilizatorilor apelurile video.

De acum, atunci cand incerci sa iti suni un prieten, poti sa alegi intre functia de voce sau video, WhatsApp alegand de aceasta data sa nu incarce interfata, butonul de call dubland ca unul de video. Ideea este buna, dar n-ar strica un buton dedicat pentru fiecare operatie in parte, pentru a delimita macar serviciile oferite.

In timpul convorbirii  poti sa schimbi intre camerele frontale si principale, accesa functia de mute sau inchide, din pacate fara un buton dedicat pentru hold. Variantele de Android si iPhone sunt usor diferite, in functie de design, dar acestea functioneaza identic. Este un pas in fata pentru cei care folosesc WhatsApp si in scopuri profesionale, existand companii care utilizeaza infrastructura acestora pentru a comunica. Dar poate pe viitor un buton de video call dedicat… intr-un update viitor.

 

Articole asemanatoare

6 comentarii

      1. „Vestea buna vine in urma unor rapoarte de utilizatori ai aplicatiei in varianta beta, care au raportat functia de video call in WhatsApp, dezvoltatorul intr-un final activand si pentru restul utilizatorilor apelurile video.” Deci ar trebui sa fie si pt utilizatorii finali, dar nu e. Chiar ieri mi-am updatat aplicatia, la fel si prietenii mei si tot nu pot face video call. Stirea e eronata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button