Tech&ITCommunity

WhatsApp va înceta suportul pentru aplicație pe iOS 10 și iOS 11

În ziua de astăzi trebuie să fii mereu în pas cu lumea atunci când vorbim despre tehnologie. Asta înseamnă că vei fi forțat în cele din urmă să abandonezi vechiul telefon și să-ți iei un model mai modern, cu un sistem de operare up to date, dacă vrei ca majoritatea aplicațiilor din viața de zi cu zi să funcționeze cum trebuie. Sau, în cazul de față, măcar să ai acces la ele. Așadar, WhatsApp va înceta să mai primească actualizări și suport pe dispozitivele care rulează iOS 10 și iOS 11.

Asta înseamnă că dacă încă te mai foloseai de un iPhone 5 sau 5c, norocul tău se oprește aici, pentru că aplicația va înceta în cele din urmă să mai funcționeze. Dacă cel mai vechi model pe care-l ai este un iPhone 5s, 6 sau 6s, atunci ești asigurat, pentru că iOS 12 este minimul cerut de WhatsApp pentru a putea rula și a se actualiza cum trebuie. Schimbarea a fost zărită de WABetaInfo, unde este specificat că suportul pentru iOS 10 și iOS 11 va înceta în această toamnă, pe 24 octombrie. WhatsApp nu s-a ferit niciodată din a lua mâna de pe dispozitivele și sistemele de operare mai vechi pentru a-și putea îndrepta atenția către versiuni mai avansate care suportă funcții mai avansate.

WhatsApp

Șansele ca lumea să mai folosească în ziua de astăzi un telefon vechi de aproape zece ani sunt destul de mici. Chiar și așa, pentru mulți utilizatori, WhatsApp este principalul, dacă nu singurul mod de a păstra legătura cu prietenii și familia, și se mai întâmplă ca printre milioanele/miliardele de utilizatori să existe un grup care s-a mulțumit vreme de ani buni cu iPhone-uri mai vechi.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button