MORERSS PaginaDeMediaTECHTech&IT

WhatsApp ar putea introduce o metoda noua de autentificare

Securitate imbunatatita si adio notificari pentru grupuri!

Echipa din spatele WhatsApp ar putea introduce in final autentificarea cu ajutorul amprentei, pentru versiunea Web a aplicatiei,care poate fi accesata direct din browser. Noul sistem va fi indragit cu siguranta de utilizatorii care tin foarte mult la securitatea datelor personale. In prezent, scanam un simplu cod QR, generat automat in browser pentru accesarea contului asociat numarului de telefon. Dupa update, s-ar putea sa apelam tot mai des la senzorul de amprenta sau FaceID, in cazul posesorilor de iPhone. Alaturi de noua metoda de autentificare, se vor alatura si cateva setari mai importante.

Pot oferi drept exemplu, lipsa unui buton dedicat pentru oprirea permanenta a notificarilor unui grup. Bineinteles, le poti inchide complet pentru o perioada foarte indelungata de timp (un an). Nu este deloc amuzant sa dezactivezi notificarile odata la 365 zile, atunci cand esti inscris in mai multe grupuri. Nu- atat de mult si pare ca exagerez la prima vedere, insa personal il consider a fi un aspect destul de important care lipseste din WhatsApp.

Sa ne amintim si de suportul pentru utilizarea unui singur cont, pe mai multe dispozitive. Daca scurgerile de informatii care s-au tot adunat in ultimul timp se dovedesc in final a fi reale; urmatorul update major va imbunatatii cu siguranta experienta de utilizare. V-ar placea ca functiile amintite aici, sa fie implementate intr-o versiune noua a aplicatiei?

WhatsApp

Alexandru Baciu

Salutare, numele meu este Alexandru si de mic copil am fost pasionat de hardware, gaming si tehnologie. Ador foarte mult sa testez tot felul de gadget-uri interesante cu scopul de-a impartasi informatia cu cei din jur. In prezent studiez informatica, ma joc tot felul de jocuri faine si redactez diverse review-uri; despre asta este vorba!

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button