Știri IT

WhatsApp are acum o aplicatie de Windows si OSX

WhatsApp este unul dintre cele mai folosite servicii de mesagerie din intreaga lume, in Romania aflandu-se si el printre preferintele utilizatorului. Totusi, varianta de mobile si versiunea de web au fost singurele metode prin care fanii popularei aplicatii s-au putut bucura de ea. Pana in prezent… asta pentru ca de curand WhatsApp are si o aplicatie de desktop pentru Windows si OSX.

Inca de saptamana trecuta a existat o scurgere de informatii care atesta existenta unei aplicatii de desktop, fiind semnalata de un cont de Twitter WABetaInfoWhatsApp

Aplicatia este compatibila cu versiunile de OSX pana la 10.9, iar in cazul Windows, aceasta nu va functiona pe sisteme de operare mai mici de Windows 8, cei interesati fiind incurajati sa descarce aplicatia de aici.

Mari diferente intre versiunea de Web si cea de desktop nu sunt, existand totusi avantajul unor pop-uri in coltul ecranului, lucru care varianta de Web nu o facea. In rest nu s-au operat prea multe schimbari in materie de interfata, existand totusi niste beneficii la capitolul comoditate, putand sa folosesti o tastatura si nu un touchscreen.

[WhatsApp Blog]

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button