MORE

WeTransfer Pentru iOS

Exista, intr-adevar, un numar mare de posibilitati prin care poti impartasi poze si inregistrari video din iOS, fie ca vorbim de cele integrate, ca iCloud sau Photo Stream, sau 3rd party, precum Dropbox sau Box. Dar cum procedam atunci cand avem de transferat sa zicem… 10GB de poze?

WeTransfer, serviciul popular de transfer de fisiere, tocmai si-a lansat aplicatie pentru iOS. Eveniment ce nu ar fi atat de important fara urmatorul detaliu: aplicatia te lasa sa impartasesti pana la 10 GB de poze si video-uri! Lucru destul de important, am zice noi, avand in vedere ca site-ul ofera pentru utilizatorii ce nu au cont premium doar 2GB pentru upload. Materialele trasferate prin aplicatie ajung la destinatar sub forma unui link prin care respectivul le poate descarca in format .zip. Arhiva ramane pe serverele celor de la WeTransfer timp de o saptamana, dupa care acestea sunt sterse. Dar pentru 10 dolari pe luna, printre alte beneficii, exista posibilitatea pastrarii definitiv a propriilor arhive. Din pacate, se pare ca aplicatia are propriul browser pentru imagini si clipuri video, ceea ce inseamna ca nu exista posibilitatea uploadului altor tipuri de fisiere existente in alte aplicatii, precum documente sau arhive prin metoda „Open in…”.

Chiar si cu aceasta limitare, sigur exista multi care vor gasi serviciul ca fiind foarte practic pentru transferarea multor poze deodata. Noi cu siguranta gasim aplicatia ca fiind foarte utila, avand in vedere ca folosim serviciul celor de la WeTransfer in fiecare zi.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button