Filme

Au fost publicate data de lansare și trailerul pentru noul sezon din Westworld!

S-a scurs ceva vreme de când n-am mai auzit noutăți despre Westworld, unul din serialele mele preferate dintotdeauna. Capodopera asta produsă de HBO îți sucește creierii pe toate părțile și te face să te întrebi dacă era mai bine să te bucuri de plăceri mai simple ca Friends, The Office sau telenovelele de pe AcasăTV. Nevertheless, n-ai cum să nu-l iubești, în special dacă ești fan SF, iar producătorii au venit în sfârșit cu niște vești extraordinare!

După ce sezonul al treilea s-a terminat în coadă de pește și mi-a rămas în minte un timp îndelungat, următorul capitol al aventurii a fost brusc anunțat printr-un teaser trailer care m-a aruncat în hype train. Trailerul ne lasă să aruncăm niște priviri fugare peste ceea ce ne așteaptă în cel de-al patrulea sezon din Westworld. Producătorii au promis fanilor și un easter egg, așa cum am văzut și în sezoanele precedente, iar clipul în sine este chiar fascinant și îți oferă acel excitement pe care-l aștepți de ceva vreme.

HBO a menționat și data oficială de lansare a noului sezon. Westworld S4 va debuta pe HBO și HBO Max pe 26 iunie, iar odată cu acest anunț aflăm și despre întoarcerea unor personaje populare. Sezonul va avea opt episoade și nu pot decât să-mi aduc aminte de vorbele lui Dan privind moda asta  cu lansarea săptămânală a fiecărui episod: „lăsați-mă să le văd și eu din prima, că mă omoară așteptarea!”

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button