PC

Western Digital My Passport E2B de 2TB – Back-up si streaming video in miscare… la purtator!

Western Digital My Passport E2B este un HDD extern, wireless cu o capacitate de 2TB. Acesta are o baterie integrata care asigura o utilizare continua de 20 de ore pentru transfer de fisiere sau de 8 ore pentru streming video.

Spre deosebire de alte produse similare, My Passport E2B vine cu WiFi 802.11n dual stream, care ii confera viteze superioare si mai are integrat si un cititor de carduri SD, o aditie excelenta, mai ales daca esti fotograf si vrei sa golesti repede cardul, sau sa acest hard-disk ca metoda de bakup.

Western Digital My Passport E2B 01

Western Digital My Passport E2B se gaseste si in variante de 500GB sau 1TB, pe langa modelul de 2TB testat de noi, evident, mai accesibile ca pret, dar la fel de bune. Western Digital pune la dispozitie o aplicatie ce se poate instala pe orice dispozitiv cu Android, iOS sau chiar pe Kindle. Prin aceasta aplicatie puteti face backup la fisierele media din telefon sau tableta. Aplicatia este curata si usor de folosit. Un lucru care ne-a placut mult la aceasta este posibilitatea de a ramane conectat cu telefonul la internet prin wireless in timp ce esti conectat, tot wireless, si la HDD.

Western Digital My Passport E2B 03

Dispozitivul este usor de transportat, greutatea lui fiind de 350 de grame. In partea frontala a acestuia se afla un led care te notifica in legatura cu starea bateriei si unul care arata starea conexiunii wireless. In partea stanga se regaseste slotul pentru card iar in partea de sus sunt butoanele pentru power si WiFi, iar intre ele portul USB 3.0. HDD-ul are o lungime de 12.7 cm, o „diagonala” de 8.6 cm si o grosime de 3 cm. LED-ul pentru power lumineaza in diverse culori in functie de capacitatea ramasa a bateriei: daca bateria este full, acesta are culoare albastra, daca este verde inseamna ca mai ai 75%, iar daca este rosu hardul mai are doar 15% sau mai putin.

Western Digital My Passport E2B 04

HDD-ul vine formatat exFAT, asadar este compatibil cu toate sistemele de operare. Ca si performante, pe cablu USB 3.0 acesta are o viteza de scriere si de citire de 110MB/s. HDD-ul poate de asemenea sa faca streaming de fisiere video, dar suporta doar formatele MKV sau xVid la o rezolutie de 720p sau 1080p. Am incercat sa incarc un fisier 4K cu marimea de 200MB filmat cu LG G FLEX 2, dar acesta… nu s-a uploadat. Asta e, incercarea moarte n-are! Acest dispozitiv este unul versatil si util, mai ales daca ai nevoie de backup in miscare, la purtator!

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button