GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Werewolf The Apocalypse Earthblood primește un trailer

Și pare de parcă va fi lansat

Știu că Vampire The Masquerade Bloodlines 2 este jocul World of Darkness pe care îl așteaptă cea mai multă lume, dar nu este singurul care se află pe drum. Vom avea parte într-un viitor nu foarte îndepărtat și de un joc bazat pe Werewolf The Apocalypse. Unul ce chiar va fi lansat de această dată.

Iar în cadrul PDXCon 2019, Werewolf The Apocalypse Earthblood a primit un trailer ce elucidează câteva din misterele despre acest joc. Spre exemplu, a elucidat faptul că are o coloană sonoră foarte zgomotoasă.

În acest joc, făcut de omuleții de la Cyanide, veți lua rolul unui vârcolac foarte supărat pe ceea ce sunt în general supărați vârcolacii. În universul World of Darkness, asta nu este o invazie de purici, ci distrugerea mediului înconjurător de către oameni.

Vă puteți aștepta la foarte mult vârcolit, acțiune, urlete, purici, și tot soiul de creaturi bizare de mare putere, ce vor face majoritatea inamicilor din Bloodlines 2 să pară ca o nimica toată.

Werewolf The Apocalypse Earthblood va fi lansat anul viitor, în cazul în care nu va fi cumva amânat. Dacă avem noroc, va fi bun. Dar, este făcut de Cyanide ce are tendința să mai dea ocazionale rateuri.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button