GamingPC&ConsolesTech&IT

Werewolf: The Apocalypse – Earthblood > întârzie – o vreme

Măcar nu avea un nume mai lung

Bine, numele său complet ar fi World of Darkness: Werewolf: The Apocalypse: Earthblood, dar prima parte nu este necesară. Cam așa cum nu numi Jedi Academy după numele său complet, Star Wars: Dark Forces 4: Jedi Knight 3: Jedi Academy.

Oricum, poate că nu este în atenția multora, dar tot este notabil pentru că tot așteptăm să apară un joc Werewolf de vreo 20 de ani. Ultimul a fost anulat prin 2000. Esența este că în Earthblood vei lua rolul unui sac de purici ce ocazional se poate transforma în om, iar misiunea ta va fi să răzbuni o planetă aflată pe moarte.

Trebuia să apară anul acesta, dar au intervenit câteva lucruri, iar acum noua sa dată de lansare este 4 februarie anul 2021. Totuși, aveți parte de un trailer nou. Îl puteți vedea mai jos. Dar înainte de asta, cred că trebuie să subliniez că nu este un joc de buget mare, fiind făcut de studioul Cyanide. Oamenii încearcă. Oricum, nu cred că va ieși la fel de rău ca Dark, mai ales că este licențiat oficial de la White Wolf/Paradox. Plus că sunt francezi ce nu lucrează la Ubisoft, așa că ar putea ieși ceva interesant.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button