PC&Consoles

Weekend-ul următor vom putea juca Overwatch gratuit

Dacă nu ați încercat încă Overwatch, sau dacă l-ați încercat dar parcă nu suficient de mult, vă anunțăm că în curând veți avea din nou șansa să îl jucați gratuit timp de câteva zile.

Blizzard aparent a decis că Overwatch nu are încă suficient de mulți jucători, așa că va oferi gratuit tuturor posibilitatea să-l încerce în perioada 22-25 septembrie. În această versiune a jocului veți avea acces la toți ce 25 eroi, 16 hărți, și la mai multe moduri ale jocului, printre care Quick Play, Custom Games și Arcade. Orice progres pe care-l veți obține în această perioadă va fi salvat, în caz că veți decide să cumpărați jocul și să continuați de unde ați rămas.

Perioada gratuită în care puteți încerca jocul va începe pe data de 22 septembrie, ora 9 seara (ora Bucureștiului), și se va încheia în data de 26 septembrie la ora 9:59 dimineața. Bineînțeles, veți avea nevoie de un cont Battle.net pentru a profita de această ofertă. Din păcate pentru unii, Overwatch va putea fi jucat în această perioadă doar de către utilizatorii din America, Europa și Asia (aparent excluzând Korea, din motive ce nu sunt tocmai evidente) – dar probabil asta nu va deranja prea tare publicul Zona IT.

În caz că doriți și mai multe detalii (deși nu a mai rămas nimic de spus, sincer) le puteți afla de pe pagina oficială a jocului, aici. Așadar marcați weekend-ul viitor în calendar de pe acum, și încercați pe cât posibil să nu vă faceți alt program.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button