PC&Consoles

Weekend Play #28

Inainte de a incepe Weekend Play va reamintim de concursurile noastre care se desfasoara in acest moment pe pagina noastra de Facebook si de asemenea nu uitati de Like si Subscribe la canalul nostru de Youtube! Sa incepem!

METAGALACTIC BLITZ

Metagalactic Blitz este un joc Action care te duce direct in arena de Dodgeball. Dodgeball este acel joc pe care il practicam in copilarie cand aruncam cu mingea in altii, un fel de ratele si vanatorii dar varianta din state. Joocul ne pune la dispozitie peste noua personaje, fiecare cu avantajele si dezavantajele sale, alaturi de arme SF. Ca si moduri avem 1v1, multiplayer local cu pana la 4 jucatori si multiplayer online cu meciuri ranked. Jocul este in Early Access si poate fi cumparat cu 10 euro.

STARPOINT GEMINI WARLORDS

Starpoint Gemini este probabil cel mai cunoscut simulator de lupte spatiale, acesta a fost lansat in anul 2012, iar ultima parte lansata recent se numeste Warlords. Jocul ne ofera acces la Steam Workshop, de unde se pot descarca zeci de moduri facute de catre public. Jocul combina role play cu strategia, astfel devenind printre cele mai bune simulatoare spatiale, ca mecanica de lupta, explorare si contructie. In joc avem la dispozitie o lume masiva cu peste 60 de factiuni in care va puteti inrola. De asemenea avem disponibil si un mod de campanie, unde intrati in povestea „celor exilati”. Poti alege din peste 90 de nave, din diverse categorii, sau  poti face multe alte actiuni. Jocul este disponibil la un pret de 32 euro.

SPELLSPIRE

Spellspire este un joc care combina genul word game cum action role play. Ca si gameplay, trebuie sa scri cuviente pentru a initia o vraja, cu cat cuvantul este mai lung cu atat vraja este mai puternica. De asemena jocul va pune la incercare cunostiintele limbii engleze, acesta fiind bun si pentru a exersa in mod interactiv aceasta limba cu copii. Jocul poate fi achizitionat la un pret de 10 euro.

 

ROCKET WARS

Jocul este un multiplayer fast paced care suporta pana la patru jucatori. In joc aveti la dispozitie o multime de arme si powerup-uri, plus cateva moduri de joc. Jocul este unul excelent pentru party si va recaomandam sa incercati modul PvP. Sunt disponibile 12 nave diferite fiecare cu specificatii unice. Ca si moduri de joc acest are Free for All, Survivor, Nuke King si 2vs2, jocul dispune si de AI, in cazul in care sunt mai putini de patru jucatori. Pentru cea mai buna experienta, acesta trebuie jucat cu controller.

 

HYPER KNIGHTS

Construieste-ti armata perfecta cu care sa cuceresti lumea! Hyper Knights este un joc de tip slash and dash care te pune in fata la sute de inamici pe care trebuie sa ii bati. Devino cel mai puternic si invata combo-uri noi care sa te ajute in trecerea printre nivele. Recruteaza cavaleri si aliaza-te cu cat mai multi pentru a putea invinge inamicii. Jocul poate fi cumparat cu 5 euro.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button