PC&Consoles

Weekend Play #20 Jocuri pentru toti!

In editia de astazi va prezentam cinci jocuri pentru toate gusturile si buzunarele!

WOODLE TREE 2: WORLDS

WOODLE TREE 2: WORLDS este un joc de tip platformer/adventure open world care va pune in rolul unui fiu de erou. De aceasta data trebuie sa devi tu eroul lumii tale si sa salvezi Wood Lands de fortele raului care vor devasta tot. Jocul dispune de un mod co-op local cu pana la patru jucatori, un mod cariera si un mod MMO, unde poti explora si salva Wood Lands impreuna cu prieteni din intreaga lume.

 

PRE-CIVILIZATION EGYPT

 

PRE-CIVILIZATION EGYPT te poarta in egipul antic unde trebuie sa faci fata pericolelor din acele timpuri. Razboaie, epidemii, invazii, triburi migratoare, ceremonii religioase plus pleste o sute de evenimente, toate acestea le regasesti in joc. Tot odata sunt prezente si 48 de evenimente istorice pe care le poti retrai. Harta jocurlui este reconstruita cu exactitate, asa cum era ea in urma cu peste 3000 de ani, incluzand schimbarile climatice. cand desestul era o savana. Tot in joc regasiti o reconstructie a orasului Hieraknopolis. Jocul este dedicat celor pasionati de istoaria antica si a egiptului antic.

 

50 YEARS

50 YEARS este un joc de tip fast-paced deviat din strategia de tip turn-based. Poti castiga sau pierde un joc dupa multe ore de stat in el. Elementele de strategie sunt prezente, iar fiecare miscare conteaza, asadar aveti grija ce decizii luat pe parcursul jocului. In joc se regasesc diverse natiuni care beneficieaza fiecare de avantajele si dezavantajele sale, aveti posibilitatea de a experimenta diverse combinatii de cladiri si creaturi, care va ajuta in stabilirea economiei si creerea unei armate puternice. Jocul poate fi cumparat cu 4.99 euro.

 

VECITAS

VECITAS este inca un joc de tip fast paced multiplayer, dar de aceasta data este combinat cu elemente de shooter spatial, unde preiei controlul unei nave prin spatiu. Jocul dispune si de un mod singleplayer care iti ofera acces la nave spatiale noi, pe care le poti gasi in galaxya Vecitas. In singleplayer poti intra in modul Hunting, undei vanezi inamici pentru a le captura navele spatiale, nave care poti fi utilizate in modul multiplayer. In modul multiplayer, premisa este simpla, exploreaza galaxia si combate inamicii. Fiecare distrugere a unui inamic iti ofera puncte si posibilitati de upgrade pentru nava. Jocul poate fi cumparat pentru suma de 8 euro.

 

BRAWLOUT

BRAWLOUT il recomandam celor care au chef de lupe din coltul canapelei. Jocul este numai bun de jucat la un lan party, daca nu va place Street Fighter sau Mortal Kombat. Acesta are o grafica prietenoasa, care nu necesita mari resurse. Fiecare caracter din joc dispune de un stil unic de joc, acestia avand fiecare miscariile lor speciale. La modul multiplayer puteti intra in meciuri ranked, sau in mod 1v1, sau  pana la patru jucatori in lobby privat unde va puteti antrena si distra cu prietenii. Brawlout TV va permite sa urmariti meciurile live a altor jucatori. Saptamanal se tin turnee unde va puteti demosntra skill-urile. In viitor producatorii acestui joc planuiesc un mod single player cu campanie si poveste. Jocul este momentan Early Access si poate fia ctizitionat pentru suma de 20 euro.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button