PC&Consoles

Weekend Play #18

Pentru acest weekend am pregatit inca cinci jocuri foarte interesante cu care sa va pierdeti timpul.

THE SANDBOX EVOLUTION

Foloseste-ti puterile de zeu pentru a creea sau a distruge lumi! THE SANDBOX EVOLUTION este un joc care duce arilul pixelat la extrem. Jocul iti ofera acces la peste doua sute de elemente pe care le descoperi in timp ce te joci. Cu aceste elemente iti poti construi propria civilizatie in stil 2D. In joc poti manipula toate elementele naturale pretum, noroiul, apa, focul, metalul, electricitatea si multe altele, imediat dupa ce le descoperi, totodata iti poti creea propriul erou. Daca civilizatia te supora o poti pedepsi aruncand asupra ei o bomba nucleara, o tornada, poti provoca un cutremuri sau fulgere. Jocul primeste actualizari constante in care sunt introduse elemente noi de joc.

 

ARCTIC TRUCKER SIMULATOR

Daca esti fan al seriei Euro Truck Simulator, cel mai probabil iti va place si ARCTIC TRUCKER SIMULATOR. Jocul este un simulator cu tiruri, dar actiunea se petrece numai in zone cu zapada si gheata. Preia controlul unui tir si aventureaza-te pe drumurile inghtate si pline de pericole, unde trebuie sa fi atent la drum pentru a nu provoca un accident. Jocul iti pune la dispozitie cinci tiruri, un mod de cariera, vreme dinamica si suport pentru gamepad si volan.

 

REFLECTION OF MINE

Reflection of Mine este un joc de tip dark puzzle, in care actiunea are loc in mintea lui Lilly Witchgan. Lilly sufera de tulburare disociativa de identitate, iarscopul este de a descoperi care persoana este reala si care este este adevarata Lilly. Jocul va pune la dispozitie peste 10 ore de gameplay, 55 de puzzle-uri, 10 stagii de tip arcade si peste 10 personalitati unice. Povestea jocului este psihologica, iar acesta a fost creeat de o singura persoana.

 

FIERY DISASTER

Daca iti plac jocurile de tip tower defense, iti recomandam FIERY DISASTER. Acest joc ne trasnporta in povestea lui Addyson, acesta este un om de stiinta care nu este foarte agreeat de catre societate din cauza inventiilor sale. Jocul nu este un tower defense obisnuit, acesta se bazeaza mai mult pe precizia tintei si a eficientei decat pe plasarea strategica a turnurilor, jocul combina strategia tower defense cu un board game. Acesta dispune de co-op si zombie mode.

SQUAD

Iata si un shooter! Squad este un first person shooter multiplayer care permite meciuri de 50vs50 pe o harta experimentala de 6 km2. Intra in lupta si ajuta-ti camarazii, puneti la punct o strategie clara cu care sa castigati lupta. Jocul nu include zombie, dar este inca in Early Access si are un pret de 37 de euro

 

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Pingback: Weekend Play #18 - Pro Team Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button