PC&Consoles

Weekend Play #15

Am revenit cu seria Weekend Play, unde va aducem o serie de jocuri de care probabil nu ati auzit, dar care merita toata atentia voastra.

 

BLACKWOOD CROSSING

Blackwood Crossing este un joc first person adventure in care tu joci ca si Scarlett. Scarlett este o adolescenta care tocmai ce descopera drumul in viata. Aceasta alaturi de fratele ei Finn se trezesc dezorientati intr-un tren. Poveste este una dramatica, unde cei doi protagonisti sunt orfani, dar relatia dintre ei este una foarte stransa, ajutandu-se mereu unul pe altul pentru a scapa din orice situatie.

 

CAPTAIN KAON

Din cauza suprapopularii planetei Terra, locuitorii acesteia au migrat catre alta planete si au reusit sa isi refaca asezamantul in unul din sectorul de planete Regulus. Noul paradis nu a rezistat mult din cauza extraterestriilor care au atacat coloniile. Cei de pe Terra au raspus acestor atacuri si au pus in miscare armata interstelara, care are ca scop aparearea coloniilor. In joc preiei controlul asupra capatanului Talia Kaon, iar scopul tau este sa navighezi prin minele Ceres si sa redai drumul la productia de deuteriul, pentru ca fara acest combustibil trupele de pe Terra pot pieri. Jocul este de tip platformer, cu o grafica in stil Amiga sau NES.

 

DECEIT

Daca iti plac jocurile multiplayer, Deceit ar putea sa te prinda mai mult decat pare. Acest joc multiplayer iti pune prietenia si increderea la incercare. Actiunea din joc se petrece intr-un azil unde un grup de oameni este infectat de un virus periculos. In timp ce traversezi cladirea intunecata, trebuie sa te fereste de jucatorii infectati, fapt care iti vor transforma experienta in una terifianta. Pe parcurs trebuie sa iti faci si aliati, alaturi de care sa iesiti fara a fi infectati din azil. jucatorii infectati nu se pot deosebi de cei neinfectati, asadar aveti grija in cine va incredeti. Doar aspectul psihologic ii poate da de gol, iar daca nu aveti o intuitie puternica puteti pica in plasa.

 

FOR THE KING

 

For the King este un RPG adventure care dispune de co-op dar si de single player. Povestea din jos are la baza asasinarea regelui de catre un necunoscut, iar din aceasta cauza regatul Fahrul este in haos. Acum doar regina a mai ramas la putere, iar ea are nevoie de ajutorul oameniilor din regat pentru a recastiga pacea din regat. Aceasta a ales cativa oameni de incredere, iar tu esti unul din ei. Harta din joc este generata procedural, asadar fiecare persoana care inceraca jocul, va beneficia de o alta experianta.

 

 

 

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button