PC&Consoles

Weekend Play #13 – Ce sa ne jucam in acest weekend

Incepand din acest weekend dam startul unei noi serii numite Weekend Play. In aceasta serie va vom prezenta cateva jocuri care merita incercate in weekend cand nu aveti ce face.

SHELLSHOCK LIVE

ShellShock Live este un joc multiplayer care iti va manca ore din viata si nervii, atat tie cat si prietenilor tai. Jocul este de strategie dar si de loterie, dar daca esti as la geometrie nu vei avea probleme. In joc sunt disponibile mai multe moduri precum free for all, deathmatch, si altele, puteti juca in echipe de patru oameni, selectarea echipei se poate realiza random sau dupa preferinte in echipa 1 sau 2. Cu peste 200 de arme la dispzitie si multiple cai de upgrade, jocul te acapareaza doar din dorinta de a debloca chestii si a face level. Poti aduna XP pana la level 100, iar pe parcurs poti debloca tancuri, skill-uri si upgrade-uri pentru acestea. Tereneul pe care joci poate fi dustrus si modelat, iar pe parcursul meciului acesta isi modifica structura datorita cutremurelelor sau a altor dezastre naturale, evident daca acestea sunt puse pe On de catre cel care a facut serverul. Jocul nu include microtranzactii, iar itemele care sunt disponibile in Shop se pot cumpara cu banii facut in timpul meciurilor. Jocul este inca in Early Acces, dar dezvoltarea este continua si la fiecare update primeste ceva nou. Pretul jocurlui este de 7 euro sau 20 euro pentru un pachet cu 4 licente.
Techwars Online este un joc de strategie turn-based unde fiecare miscare trebuie gandita. Jocul poate fi asemanat cu sahul, unde trebuie sa gandesti in avans toate miscarile pe care le faci tu cat si inamicul. Online se pot creea echipe de cate cinci jucatori, ca si moduri de joc acesta dispune de Campaign, PvP, Battle si Tournaments.

BLACKWAKE

Blackwake este un joc care te transforma intr-un pirat sau o „pirata”, in functie de caz. Jocul ne aduce aminte de Black Flag, unde avem parte de o experianta online in care ne luptam cu alte vapoare pline cu pirati. Pentru o experianta cat mai placuta aveti nevoie de o echipa cat mai organizata, iar comunicare cu membrii echipei este cheia pentru victorie. O echipa poate avea maxim 16 oameni, iar pe acelasi server pot juca pana la 54 de jucatori. Daca estei capitanul echipei, trebuie sa tansimiti exact coordonatele unde cei din echipa ta sa indrepte tunurile si sa traga. Sunt disponibile si moduri 1v1 sau 3v3 de tip deathmatch. Jocul are un pret de 20 euro, si este inca in Early Access, iar dezvoltatorii jocului doresc sa nu introduca dlc-uri pe bani, asadar continutul extra va fi disponibil gratuit.

FORMA.8

forma.8 este un joc action adventure cu o grafica aparte care ne aminteste de alte jocuri indie pentru telefoanele mobile. Forma.8 este o nava de explorare ramasa blocate pe o planeta extraterestra. In timpul accidentului, ai fost separat de asistentul tau, iar misiunea ta este acum de a cauta si recupera o sursa de energie foarte puternica pana nu este prea tarziu. Jocul are la dispozitie o lume mare cu secrete ascunse pe catre va trebui sa le descoperi. Pe masura ce explorezi, capeti noi power-up-uri si te lupti cu inamici gicanti si puternici. Grafica este foarte simpla, dar atractiva, incat vei petrec cel putin cateva ore in acest joc, de asemena nu necesita multe resurse, jocurl ruland la 60 FPS si pe un cartof.

UNDERGROUND KEEPER

Underground Keeper este un puzzle 3D in care controlati un caracter din perspectiva First Person. Jocul este inspirat din Minesweeper, de fapt se poate numi chiar Minesweeper 3D. Jocul ne pune la dispozitie 60 de nivele si 4 medii diferite. In joc trebuie sa spargi peretii cu un tarnacop, dar sa ai grija la indiciile aparute, un numar mult mai mare reprezina sanse mai mari ca sa explodezi. Sunt disponibile trei nivele de dificultate, iar grafica este prietenoasa. Jocul are in acest moment o reducere de pret si poate fi achizitionat cu 2,79 euro.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button