Filme

Netflix va lansa un serial cu Wednesday, fiica familiei Addams, în rolul principal

Sincer, a trecut atât de mult timp de când nu am mai văzut nimic despre Familia Addams, încât aproape că am uitat de existența ei. Ultima dată țin minte că eram destul de mic și mă uitam la serialul dublat de pe Jetix. Mi se părea că era suficient de înfricoșător încât să îmi creeze un sentiment ciudat fără să mă sperie, și suficient de amuzant încât să mă facă să râd.

Acum, Netflix vor să resusciteze povestea Familiei Addams (pe care lumea a văzut-o în mai multe forme, animate sau nu) printr-un serial care o are în rolul principal pe Wednesday Addams, fiica familiei. Rolul este jucat de actrița Jenna Ortega, care a apărut în ecranizări precum filmul Scream și serialul Jurassic World: Camp Cretaceous. Cât despre numele serialului, acesta se va numi pur și simplu „Wednesday”.

Serialul de comedie-horror va fi imaginat de Tim Burton și va apărea anul acesta, dar nu s-a anunțat încă o dată exactă. Dar având în vedere că apare în ultimele patru luni ale anului, cel mai probabil îl vom primi de Halloween, pentru că ce-i drept, asta ar fi cea mai potrivită perioadă pentru apariția serialului ăsta. În plus, având în vedere numele acestuia, nu m-aș mira să se lanseze într-o zi de miercuri. Dacă Halloween-ul ar fi picat anul ăsta într-o zi de miercuri, ar fi fost minunat.

Alți actori care vor juca în serial vor fi Catherine Zeta-Jones (The Legend of Zorro, Ocean’s Twelve) în rolul Morticiei Addams, Luis Guzman (Narcos, Shameless) în rolul lui Gomez Addams și Isaac Ordonez (A Wrinkle In Time) în rolul lui Pugsley, fratele personajului principal.

Primul sezon al serialului va avea opt episoade, care vor apărea pe Netflix în același timp în momentul în care serialul va fi lansat. Eu unul sunt foarte curios de ce va oferi serialul ăsta. După ce am văzut trailer-ul, am observat că actorii sunt foarte bine aleși și reflectă foarte corect personalitățile și înfățișările membrilor familiei Addams cu care am fost obișnuiți.

Matei Pană

Mereu am fost o persoană creativă, iar odată aterizat la Zona m-am trezit într-un mediu foarte prietenos în care mă pot defășura liber. Fie că vorbim despre redactat de știri și recenzii, ori editare video, filmat sau diverse treburi mici de prin birou, sunt mereu dispus să mă implic și să învăț lucruri noi. Iar când nu fac asta, fie sunt cu chitara în brațe repetând, fie mă delectez cu vreun joc.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button