PC

WebOS, un sistem de operare smart pe televizoarele LG!

LG Smart TV 42LB671V aduce o interfata revolutionara utilizatorului, iar webOS, sistemul sau de operare, simplifica interactiunea cu televizorul. Prin apasarea butonului de Home, puteți accesa toate functiile sale, folosind butoanele de înainte și inapoi pentru a naviga printre aplicații. LG Store va permite sa descărcați aplicații, sa vizualizati continut 3D și sa vedeti programe TV live. Meniul Live aduce o noua modalitate de a naviga printre canale: utilizatorul poate accesa sectiunile Recomandări, Căutare, Informații inregistrare și Canale, în timp real folosind cursorul telecomenzii.

Indiferent ca tastati sau rostiti un cuvânt cheie, functia de Căutare Universala va afisa instantaneu o lista cu continut relevant de pe Youtube, sau din programele TV difuzate. De asemenea avem functia pentru inregistrare inteligenta care vă permite să urmăriţi programele favorite atunci când doriți. Puteți urmări continut 3D folosind ochelarii pasivi, fără dureri de cap, aceștia eliminand efectul de fluctutatie care se ragaseste la ochelarii 3D activi.Ecranul folosit de acest televizor este unul IPS cu iluminare LED, ceea ce inseamna un consum foarte mic de energie. Poate reda o gama mult mai larga de culori și are unghiuri foarte largi de vizualizare fără a deteriora calitatea imaginii. Rezolutia ecranului este de FullHD la o diagonala de 106cm. Sistemul audio este 2.1, si prin activarea modului Smart Sound, televizorul selecteaza automat egalizatorul cel mai potrivit în funcție de continutul urmărit.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button