PC&Consoles

We Happy Few se pregătește de lansare

We Happy Few este unul din acele jocuri care părea mai bine la prezentarea sa de la E3 decât în realitate, dar creatorii săi speră să remedieze asta.

Compulsion Games anunță că jocul a fost modificat, iar în pregătire pentru varianta sa de lansare veți vedea o serie de schimbări sesizabile față de umilul joc de supraviețuire neinteresant de până acum. We Happy Few va prezenta povestea a trei personaje diferite, cu un fir narativ nou pentru fiecare, și o lume care nu mai este atât de repetitivă. Natura sandbox firavă a jocului va fi treptat înlocuită cu un joc de o calitate mult mai bună, și cu un accent mai mare pe un fir narativ.

În varianta sa de până acum, luați controlul unui individ ce se trezește din starea de halucinație indusă de halucinogene, dându-și seama că viața sa fericită nu este chiar atât de frumoasă, iar orașul în care locuiește este în esență o epavă în care șobolanii sunt considerați o delicatesă. Autoritățile și ceilalți cetățeni nu reacționează prea bine la a vedea un individ nefericit printre ei, și încep să îl vâneze, ca nu cumva tristețea sa să fie contagioasă sau să destabilizeze planurile conducerii. E un soi de combinație între 1984 și Brave New World, cu niște Clockwork Orange în ceea ce privește tematica. Poate și niște Brazil.

De aceea jocul nu va mai fi o simplă aventură de 30 de euro, prețul său fiind mărit la 60 de euro. Varianta completă a lui We Happy Few va fi disponibilă în ziua de 13 aprilie 2018.

[PC Gamer]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button