PC&Consoles

We Happy Few devine film

Acum ceva timp și-a făcut apariția pe Kickstarter un joc numit We Happy Few, a reușit să atragă destulă atenție, dar lumea a devenit cu adevărat interesată la E3, când a fost prezentată introducerea jocului. Cea care relevă o poveste foarte interesantă. Atât de interesantă încât acum devine film.

Desigur, după acea introducere povestea jocului cam dispare și este înlocuită cu gameplay de supraviețuire nu prea bun, dar astfel de mici detalii nu prea sunt luate în considerare la ecranizări. La urma urmei, trailer-ul lui Dead Island era să de vină film, deși n-avea nici o legătură cu jocul în sine.

Studioul Compulsion Games anunță că a făcut un parteneriat pentru ecranizarea lui We Happy Few cu dj2 Entertainment, aceeași companie care se ocupă și de ecranizarea lui Hawken… sau măcar de transformarea sa într-un serial pe internet. De producție se va ocupa o altă companie, Gold Circle.

Va avea această adaptare vreo șansă să fie un film de calitate, în ciuda tendinței industriei cinematografice de a face pelicule oribile după jocuri? Întrebarea mai bună probabil ar fi: „Cât va dura până când proiectul este abandonat?”.

[Variety]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button