Auto

Waze va lansa “retro mode”

Autor: Pană Matei

Începând cu săptămâna asta, utilizatorii Waze vor putea activa un mod care aduce modificări ale design-ului aplicației și melodii cu tematică retro pe care le poți asculta dacă vrei o doză de nostalgie în timp ce conduci. Waze au spus că printre genurile de muzică disponibile se vor regăsi disco-ul anilor ‘70 și pop-ul anilor ‘90.

În acest mod retro îți vei putea schimba pictograma mașinii cu un ghiveci de flori, un computer din anii ‘90 sau o mașină sport din jocul retro Rad Racer. Waze au făcut de asemenea un parteneriat cu serviciul de streaming TuneIn pentru a pune la dispoziție muzică din anii ‘70 pentru cei din UK și hit-uri din anii ‘90 pentru cei din Statele Unite și Canada.

Ca utilizator de Waze, pot spune că modul ăsta e un adaos de care sunt încântat și pe care voi vrea să îl folosesc, pentru că mă lovesc destul de des de dorința de a mai asculta și altceva decât muzica pe care o am prin mașină sau la radio.

Contributors

Pe lângă echipa noastră uzuală de tocilari, colaborăm punctual cu diverși redactori și freelanceri la fel de pasionați ca și noi în ceea ce privește jocurile, gadget-urile și tehnologia, în general. Materialele scrise de aceștia sunt marcate cu denumirea Contributors și sunt evaluate cu atenție, pentru a ne asigura că vă oferim informații corecte și conținut de calitate, la standardele Zonei.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button