PC&Consoles

Watch_Dogs este acum gratuit pe Uplay

Multă lume a criticat Watch_Dogs la lansare. Da, a oferit cam ce te aștepți de la un joc action-adventure Ubisoft, dar a avut suficiente idei bune cât să merite a fi jucat. Dacă nu ați avut până acum șansa să aflați despre ce e vorba, acum aveți ocazia. Jocul va fi gratuit timp de o săptămână începând cu ziua de azi (7 noiembrie) și până săptămâna viitoare pe 13 noiembrie. Oferta este valabilă doar pe PC, și poate fi revendicată doar pe Uplay.

Și chiar dacă sunt destui care critică Watch_Dogs pentru ceea ce este, sunt și mai mulți cei care înjură platforma Uplay. În acest caz acest detaliu este important, pentru că oferta exte exclusivă pentru această platformă. Cine știe, poate creșterea popularității sale este și obiectivul celor de la Ubisoft cu această promoție. Oricum, ținând cont de preț (adică 0!) și de faptul că Watch_Dogs este departe de a fi un joc rău, poate totuși ar trebui și noi să facem un compromis.

Acțiunea lui Watch_Dogs se petrece în Chicago, și îl are ca personaj principal pe Aiden Pearce. Din punct de vedere al gameplay-ului, ceea ce deosebește acest joc de altele de acest fel este felul în care poți manipula lumea din jurul tău cu ajutorul telefonului mobil.

Așadar, promoția începe diseară la ora 18 (ora României) și durează până pe 13 noiembrie la aceeași oră. Odată revendicat, jocul va rămâne atașat contului vostru de Uplay pentru totdeauna. Îl puteți adăuga librăriei voastre digitale dând click pe link-ul de mai jos.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button