GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Watch Dogs: Legion pentru PS5 ruleaza la 30 de FPS-uri in 4K folosind raytracing

Dupa ce am aflat niste detalii interesante legate de cerintele de sistem cu care Watch Dogs: Legion va vedea lumina zilei, iata ca avem si o confirmare destul de importanta. Lathieeshe Thillainathan, live producer, explica faptul ca varianta pentru PlayStation 5 a lui Watch Dogs: Legion va avea 30 de cadre pe secunda la rezolutie 4k folosind raytracing.

Confirmarea vine ca raspuns la intrebarile puse de catre fani pe social media. Momentan nu stim prea multe despre intreaga oferta de optiuni grafice sau de eventualele optimizari.

Cei care vor cumpara jocul pentru PlayStation 4 vor avea parte de upgrade gratuit la versiunea pentru PS5. Lucru de luat in seama, intrucat sunt sigur ca se vor gasi destui doritori care sa ia la puricat grafica jocului si sa testeze FPS-urile, odata ce trecerea de la PS4 la PS5 se va infaptui.

Chiar daca raytracing-ul nu este o stire noua pentru acest joc, sunt de parere ca functia este binevenita si pe console, tinand seama de faptul ca, vizual vorbind, Londra este cunoscuta pentru contrastele realizate de vremea ploioasa. Si ce mod mai bun de a folosi raytracing decat pentru o Londra pixelata?

Ca un reminder, Watch Dogs: Legion se lanseaza pe 29 octombrie.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button