GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Watch Dogs este iarăși gratuit

În cazul în care n-ați apucat să puneți mâna pe un exemplar gratuit al lui Watch Dogs atunci când a fost gratuit în urmă cu vreo lună, aveți din nou ocazia.

Popularul simulator de privit câini, probabil, este disponibil până în ziua de 23 decembrie, gratuit, direct de pe Uplay. Tot ce trebuie să faceți este să intrați pe link-ul de mai sus, să revendicați jocul, să îl instalați, iar dacă vreți să jucați multiplayer ar fi bine să ștergeți oameni din lista voastră de prieteni până ce aveți sub 50.

Jocul va rămâne al vostru pe veci, indiferent cât de mult ați protesta. Pentru cei care nu știu despre ce era vorba, Watch Dogs a fost jocul ce-a marcat Ubisoft pentru câțiva ani de zile ca acea companie în care nu ar trebui să ai încredere vreodată. De atunci compania a reușit să își mai spele reputația, oferind suport excelent pentru celelalte jocuri ale sale și chiar lansând o continuare pentru Watch Dogs ce nu era groaznică. Desigur, teama de Vivendi a mai fost un factor, dar important este că tot noi am avut de câștigat.

[Ubisoft]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button