PC&Consoles

Watch Dogs 2 va fi foarte optimizat pentru AMD

Se stie de ceva vreme ca Watch Dogs 2 se afla in dezvoltare si ca ar trebui sa fie anuntat in curand. Lansarea sa chiar ar putea fi anul acesta, din moment ce Assassin’s Creed ia o pauza. Iar acum s-au ivit cateva mici informatii noi despre componenta tehnologica a jocului.

Ubisoft a facut un anunt foarte interesant despre Watch Dogs 2 la GDC, chiar in cadrul conferintei AMD, si anume, ca jocul se va folosi din plin de DirectX 12.

Faptul ca anuntul a fost facut tocmai la conferinta AMD, nu in afara sa, a ridicat suspiciunea ca jocul va fi optimizat pentru placile video Radeon. Asta ar reprezenta o indepartare de la tendinta actuala a companiei de-a adopta mai intai tehnologie Nvidia, prin intermediul GameWorks.

Ar putea insemna asta ca Watch Dogs 2 nu va mai folosi GameWorks? Nu se poate spune cu siguranta, dar daca avem noroc, am putea ajunge intr-o situatie in care indiferent ce hardware ai, te vei putea folosi de el la potentialul sau maxim. Asa ca poate Watch Dogs 2 va include solutii GameWorks si solutii OpenGPU.

[The Country Caller]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button