GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Watch Dogs 2 si Football Manager 2020 sunt gratuite pe Epic!

Ubisoft si Epic Games Store par a avea o relatie foarte frumoasa. Francezii isi lanseaza jocurile pe platforma de hipsteri dupa cum am vazut-o numita, iar utilizatorii primesc titluri mai vechi gratuit. Este cazul si saptamana aceasta, iar Watch Dogs 2 este disponibil gratuit pe EGS. Alaturi de acesta mai avem inca doua titluri: Football Manager 2020 si Stick It To The Man!

Nu este pentru prima oara cand Watch Dogs 2 este oferit gratuit utilizatorilor. Ultima data cand s-a intamplat asta a fost cu ocazia primului eveniment Ubisoft Forward, acum circa o luna si jumatate. Daca ati ratat aceasta oferta, acum este ocazia numai buna sa-l descarcati. Mai ales ca Epic Games Store a oferit gratuit si primul titlu din serie. In acest fel, daca primul Watch Dogs v-a placut, continuarea sigur o sa va ofere inca cateva ore de distractie.

Epic Games Store Free Mid-Late September

Celelalte doua jocuri gratuite sunt Football Manager 2020 si Stick It To The Man! In FM2020 iei rolul de antrenor al unei echipe de fotbal si incerci sa o urci pe culmile succesului. Jocul iti ofera o abordare strategica asupra acestui sport, iar in comparatie cu FIFA si PES modul de cariera este mult mai avansat. In Stick It To The Man! va trebui sa traversezi o lume 2D intr-un gameplay de tip platformer. Cu un art-style psichedelic plin de culori si forme abstracte, acest joc ar putea fi distractia de duminica dupa-amiaza de care ai nevoie. Un lucru e cert: oferta este disponibila pana pe 24 Septembrie 2020 asa ca fuguta la jocuri moca!

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button