GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Watch Dogs 2 poate fi al vostru, permanent, duminică

Fiți pregătiți

Watch Dogs este o serie stranie. Primul joc părea excepțional când a fost anunțat, iar după lansare s-a dovedit a fi un mare fâs, dar cu un mod de mutliplayer asimetric excepțional. Al doilea a fost aproape ignorat când a fost anunțat, fiindcă părea a fi doar primul din nou, dar cu hipsteri, însă după lansare s-a dovedit a fi ceva mai breaz ca predecesorul său.

Totuși, lumea a suflat și în iaurt cu el, așa că n-a fost tocmai marele hit la care spera Ubisoft. Totuși, cu un al treilea joc pe drum (în calea buldozerului Cyberpunk 2077), poate n-ar strica dacă lumea ar vedea și un Watch Dogs bun.

Așa că în această duminică, în cadrul evenimentului Ubisoft Forward unde vor fi anunțate diverse lucruri noi, Watch Dogs 2 va fi gratuit. Evenimentul începe pe la ora 10 seara, așa că dacă intrați atunci pe pagina oficială veți putea să obțineți jocul. Oferta nu va mai fi valabilă după finalul evenimentului din câte am înțeles.

Dar dacă ați pus mâna pe Watch Dogs 2 atunci, va rămâne al vostru pe veci. Veți avea și posibilitatea de a obține obiecte unice în joc.

[Ubisoft] 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button